Muziek in huis met Duo Verdes in Sint Nicolaashof

flyer Duo Verdes

Op dinsdag 2 juli 2019 geeft het ensemble Duo Verdes een concert in Sint Nicolaashof, onderdeel van De Zorgcirkel. Het concert begint om 19:30 uur. Adres: St. Nicolaashof 1, Volendam.

U kunt zich voor dit concert aanmelden en entreekaartjes a € 7,50  kopen bij de receptie van Sint Nicolaashof, tel. 088-5599800. Leden van de recreatie-services krijgen korting op een kaartje (zie info programmaboekje).

Het ensemble Duo Verdes, bestaande uit Marijke Groenendaal – sopraan, Carla Bos – harp, brengt een gevarieerd programma met liederen van o.a. Fauré, Britten, Léhar en Robert Stolz. Het programma duurt één uur, zonder pauze. Het optreden is op verzoek van Sint Nicolaashof georganiseerd door de Stichting Muziek in Huis. Het wordt mede mogelijk gemaakt door Het R.C. Maagdenhuis, Stg. Elise Mathilde Fonds, Mr. August Fentener van Vlissingen Fonds en particuliere donaties.

Over de musici:

Marijke Groenendaal heeft sinds haar jeugd privé-zangles en heeft deelgenomen aan masterclasses bij onder meer Peter Kooij, Evelyn Tubb en Penelope MacKay. Marijke verleent solistische medewerking aan concerten van koren en is verbonden aan Vocaal Ensemble Haags Ad Hoc en “Opera per Tutti”, een gezelschap dat concerten verzorgt met delen uit bekende opera’s.

Carla Bos is sinds 2001 harpiste van het Remix Ensemble voor Hedendaagse Muziek in Porto, Portugal. Sinds 2013 brengt zij als bevlogen Verteller in combinatie met haar harp Concertvertellingen of Muzikale Verhalen. Als freelance harpiste is zij werkzaam in binnen- en buitenland, zowel solistisch als met kamermuziek ensembles, koren en symfonie- en harmonie-orkesten. Zij heeft 5 Cd’s uitgebracht en bezit een unieke collectie van tien harpen uit verschillende stijlperioden.