Krijgt u geld terug?

De jaarlijkse belastingaangifte: de meeste mensen zijn er niet dol op, maar belangrijk is het
wel. Misschien krijg je geld terug, maar je kunt er in elk geval voor zorgen dat je niet teveel
betaalt. Bij het invullen van je belastingaangifte krijg je te maken met veel ja- en nee vragen. Een van de meest gevraagde fouten is dat men een vraag met ‘nee’ beantwoordt, terwijl die met ‘ja’ beantwoord had moeten worden, of andersom. Dan is het fijn dat je als lid van KBO Edam-Volendam hiervoor een belastingconsulent kunt inschakelen. Die weten uit ervaring dat een klein foutje, met grote gevolgen, snel gemaakt is.
Advies bij je thuis.
Als lid van de vereniging Kbo Edam-Volendam krijg je tegen een redelijke vergoeding, welke door de belastingadviseur in de pot van de KBO wordt gestort, belastingservice aan huis. Dat is fijn, je hoeft er de deur niet voor uit. De belastingadviseur komt bij u thuis langs. Hij vult de aangifte ter plekke in, bespreekt de uitslag met u door en geeft de nodige adviezen. Vervolgens stuurt hij de aangifte naar de belastingdienst en krijgt u een kopie van de ingevulde belastingaangifte.
Als u als Kbo-lid vorig jaar al gebruik hebt gemaakt van de belastingservice door de Kbo
adviseur, dan hoeft u niet te bellen, wij nemen contact met u op voor een afspraak.
De eerstvolgende activiteit van onze KBO is de Paasbrunch in de Jozef op donderdag 14
maart aanstaande. De flyer wordt eerdaags bezorgd en kunt u zich aanmelden.
Secretariaat Kbo Edam-Volendam
T: 0614432633
E: jantroet@gmail.com